Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Weert Logo

Ontstoppen

WC verstopt Weert

Wij verhelpen jouw wc verstopping

WEERT

WC verstopt Weert?

WC verstopt Weert? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het van zichzelf een vervelende klus is, kan een wc verstopping ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Absoluut niet prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Weert? Bel gratis naar 0495 201 722 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wij raden je aan om voor je begint de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Je weet nu zeker dat er geen vieze spetters op je vloer terecht komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Weert Logo
Loodgieter ontstoppen Weert afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Voor je aan de slag kan met het ontstoppen van je wc, moet je erachter zien te komen waardoor je wc verstopt is geraakt. In veel gevallen is dit een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Heb je het idee dat het iets is als vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de verstopping kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen in je wc: Neem zo spoedig mogelijk contact op met de specialisten van Ontstoppen Weert via 0495 201 722.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar vanaf de buitenkant? Dan kun je de verstopping vaak ook zelf oplossen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel achterin de afvoer van het toilet. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Lukt het niet om zelf je wc te ontstoppen? Of laat je dit liever door iemand anders doen? Dit is begrijpelijk. Bel de spoedservice Ontstoppingsdienst Weert via 0495 201 722.

Ontstoppen afvoer Weert
Ontstoppingsdienst Weert

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door iets van papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is wasmiddel een goede methode. Tevens is dit één van de goedkoopste middelen voor het ontstoppen van je wc. Zeker het proberen waard dus!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Weert om jouw klus te bespreken 0495 201 722.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Als eerst, maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek vervolgens de plopper snel omhoog. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet doen loskomen. Herhaal dit proces een aantal keer tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de plopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kan een situatie ontstaan, die de verstopping alleen maar hardnekkiger maakt. Bij dit proces gaat het voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Weert Leiding
WC verstopt Weert

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen van een wc af. Wanneer je toch gebruik maakt van een ontstoppingsveer, wees dan er voorzichtig. Schade aan de leidingen kan namelijk het gevolg zijn van het verkeerd gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Weert om jouw klus te bespreken 0495 201 722.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet is helaas niet altijd gemakkelijk. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Weert, opgericht zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe en hardnekkige verstoppingen.

Onze loodgieters werken met een unieke werkwijze om problemen in het riool aan te pakken. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0495 201 722 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts. Ontstoppingsdienst Weert helpt je graag!

Graven riool Weert

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-weert

WC verstopt

WC verstopt Weert

Heb je te maken met een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Weert. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Weert!

loodgieter-weert-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in Weert en omstreken? Maak nu een afspraak en wij staan binnen no-time bij je op de stoep!

loodgieter-in-weert-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Weert

Woon jij in Weert en omstreken? En wil jij problemen in je riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak!

loodgieter-weert-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Weert.

Loodgieter Weert Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopt doucheputje? En woon jij in de buurt van Weert? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Weert! Wij zorgen voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0495 201 722

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Weert

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Weert